Live Music…

Bazzar, urca rapid in ierarhia celor mai iubite si ascultate trupe si sunt prezenti pe scena celor mai mari cluburi din Bucuresti si din tara.

Nascuta in anul 2014, din pasiunea a cinci oameni extrem de talentati, trupa se bucura de o notorietate in crestere, imbratisand diversitate muzicala si dinamism, insotite de munca si perseverenta membrilor trupei.

Anul 2015 a fost un an important pentru Bazzar, culminand spre finalul anului cu finalizarea lucrarilor pentru studio-ul propriu.

…For living souls

Experienta muzicala bogata, a facut ca, Dani, Claudia, George, Ionut, Lucian si Georgian, membrii trupei Bazzar, sa aduca in prim plan si sa consolideze impreuna un proiect al carui start a insemnat reorchestrarea si abordarea diferita, creativa a melodiilor cunoscute, mai noi sau mai vechi; dar a carui evolutie a ajuns in prezent la munca asidua pentru propriul album.

Tineri si talentati, pasionati peste masura de muzica, membrii trupei Bazzar, stiu ca dedicatia si munca perpetua sunt cele care vor duce intotdeauna plus valoare proiectului. De aceea, aleg cu raspundere melodiile din repertoriul propriu si nu rateaza nicio ocazie de a demonstra potentialul lor, talentul si experienta acumulata.

“MUZICA TE INSOTESTE MEREU SI INCEARCA SA TE RIDICE. POATE SCHIMBA CHIAR DESTINE.”

Suntem convinsi ca cel mai important lucru este acela de a aduce bucurie prin muzica noastra, dar mai ales de a sti ca melodiile lasate in urma vor fi ascultate si peste ani. De aceea, ne dorim ca piesele noastre sa ramana ca o garantie puternica a acestui lucru. Muzica te insoteste mereu si incearca sa te ridice. Poate schimba chiar destine.

Hai sa ne cunoastem!

Scrie-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp!