"Bazzar este pentru noi pasiune, talent si experienta."

0
Concerte Live
0
Ani pe scena
0
Piese studiate

In 8 ani de experienta impreuna, am sustinut numeroase concerte in cluburile din tara si din Bucuresti, dar si evenimente corporate, evenimente private si nunti si am adus momente de dinamism si show-uri unice si memorabile. Unica noastra regula este distractia, iar show-rile noastre live sunt intotdeauna insotite de zambete si un ring de dans intotdeauna plin, fapt care se reflecta in multumirea si aprecierile publicului.

Facebook reviews

Vezi recenziile noastre
Ionut
Pian & Synth
Daniel
Chitara
Claudia
Voce
George
Bass
Lucian
Tobe
Georgian
Saxofon

E o intamplare fericita ca ne-am gasit, mai ales ca suntem cu totii ambitiosi si seriosi in tot ceea ce facem


Povestile noastre individuale de viata nu fac altceva decat sa confirme

pasiunea comuna: muzica. (Interviu, TEEN PRESS)

"Ce inseamna muzica pentru mine? Emotii exprimate prin sunete."

Ionut


Pasiunea pentru muzica a dobandit-o de la tatal lui. Tot tatal a fost cel care l-a dus la primul profesor de pian la varsta de 5 ani.
Mai tarziu, urmeaza Liceul de Muzica “Gheorghe Tattarescu” din Focsani iar de acolo la Universitatea de Muzica “Spiru Haret” din Bucuresti. A locuit dupa facultate cu 2 producatori muzicali si am prins gustul muncii de studio si a compozitiei muzicale.


“Ai ceva de dat inapoi, pentru ca ai primit un talent, o vocatie. Nu exista motor mai puternic decat acesta

Claudia Maria


Claudia Maria, solista trupei, totodata si managerul acesteia, reprezinta vocea principala si partea feminina a grupului. A studiat pianul si canta cu trupa live de la varsta de 16 ani. A reprezentat cu succes Romania la Concursul International “Univision”, unde a fost desemnata castigatoare.
Ea considera ca motivatia o gasesti in talentul tau, in muzica si in tot ceea ce simti atunci cand esti pe scena. Iar fericirea de pe chipul oamenilor care te asculta, care danseaza si simt vibratia muzicii alaturi de tine, este singura recompensa autentica, acea energie pozitiva care te incarca si te face mereu sa mergi mai departe.


“Lucram la piese proprii care sa contina mesaj si sa ramana aici, facand vietile tuturor mai frumoase"

Daniel


Daniel, chitaristul trupei, se simte incomplet fara instrumentul sau si nu isi doreste sa faca altceva, in afara de muzica. A studiat pianul de la varsta de 9 ani, dar timpul i-a demonstrat ca este menit pentru chitara. Iubeste claritatea si exactitatea in sunete, este priceput in a crea tonuri noi, deosebite, care sa completeze in mod armonios, produsul finit al fiecarei piese. Creativitatea si inspiratia pentru piesele proprii se datoreaza in mare parte muncii sale. Determinarea sa pentru a finaliza cat mai curand compozitiile Bazzar, o inspira si celorlalti membri.


“Bazzar este pentru noi 100% pasiune, talent si experienta”

Lucian


Absolvent al Ciclului de Masterat în cadrul “Universitatii Nationale de Muzica” din Bucuresti. Studiul aprofundat, talentul si preocuparea pentru instrumentele de percutie, masterclass-urile la care a participat si profesori precum: Henrik Larsen (Danemarca), Mircea Ardeleanu (Elvetia), Jean Geoffroy (Elvetia), Jin Ling (China) care l-au indrumat, l-au condus catre o bogata activitate concertistica si l-au ajutat sa devin unul din putinii marimbafonisti din tara. A colaborat cu numeroase orchestre simfonice si grupuri de muzica de camera din tara atat ca instrumentist cat si ca solist (cum ar fi: Filarmonica “Ion Dumitrescu din Rm. Valcea”, Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu Mare, Filarmonica de Stat din Oradea, Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiesti, Filarmonica din Pitesti, Orchestra de camera a Radiodifuziunii Romane Bucuresti, Ansamblul de percutie GAME), si a sustinut diferite recitaluri si concerte atat in tara cat si in strainatate (Danemarca, Germania, Turcia, Elvetia).


"Eu vad o legatura puternica intre mine si bas: cu cat exersez mai mult si dedic mai mult timp, cu atat rezultatele sunt mai surprinzatoare, iar esenta secreta a acestei legaturi o reprezinta pasiunea."

George


Pasiunea pentru muzica a inceput la 8-9 ani, cand am primit o clapa, cadou de la tatal lui. In urmatoarea perioada a inceput sa ia lectii de pian pentru urmatorii ani.
In timpul liceului a facut cursuri de canto si in paralel chitara acustica, ritm si armonie.
A inceput sa studieze bass-ul in anul 2008, cand am infiintat impreuna cu cativa prieteni o trupa de muzica christian rock / worship, incepand in urmatorii ani colaborari in diverse proiecte de cover-uri si imprimari de studio. Astfel am avut ocazia sa abordez mai multe genuri muzicale – rock, pop, funk, folk si altele.
In 2013 a inceput studii de pedagogie muzicala in cadrul Facultatii de Muzica “Spiru Haret” Bucuresti.


"Muzica e dincolo de cuvinte sau înțeles, se simte si se transmite prin fiecare por."

GEORGIAN


Dinamic si sincer, Georgian pune suflet in fiecare nota cantata la saxofon. Autenticitatea lui transpare in muzica si zambetele pe care le împărtășește publicului. In același timp, este versatil in abordarea pieselor cat mai diverse. Vine in completare, cu un show individual, efervescent, construit atent, o calatorie muzicala pornind de la stilul disco al anilor 80, către muzica pop modernă, ca mai apoi sa conduca publicul la ritmuri si melodii tradiționale din diferite zone ale țării.