Hai sa ne cunoastem!

Contact

Unde ne gasesti?


Daca esti in cautarea unui ingredient secret pentru o seara formidabila, alaturi de muzica buna si compania prietenilor, pornesti intr-o aventura muzicala alaturi de noi! Te asteptam sa fredonezi melodii indragite la concertele noastre si te vei convinge ca nu ne dezicem niciodata: recitalul nostru iti va starni buna dispozitie si pofta de dans.


Evenimente open air

Evenimentele in aer liber au dat intotdeauna un suflu si o stare de bine atat noua cat mai ales publicului, si ne-am bucurat din plin atunci cand am avut ocazia sa participam.

Serile de vara din cadrul Stagiunii Estivale, desfasurate in parcul I.O.R. sau Serbarile Oraselor sunt intotdeauna solutia cea mai buna de a te apropia mai mult de publicul tau, intr-un decor pe placul tuturor.

Concerte in cele mai mari cluburi din tara

Sustinem concerte in locatii de renume din Bucuresti si din tara precum: Tribute, Hard Rock Cafe, True Club, Beluga, The Harp Irish Pub, Kaffa Club, The Temple Social Pub, Spice Club, Times Club Brasov,The Drunken Lords, Jack’s Pub, Soho Pub Focsani, Music Club, sunt doar o parte dintre acestea.

Evenimente private si corporate

Experienta in domeniul evenimentelor private si corporate ne-a demonstrat in timp, ca profilul unor astfel de evenimente aduce cu sine necesitatea de evolutie si investitie in zona tehnica, fapt pe care noi l-am inteles si pus rapid in practica.

De aceea, venim intotdeauna pregatiti cu personal tehnic profesionist si echipament tehnic complet.

< 2022 >
July
«
»
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
June
June
June
June
June
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
August
August
August
August
August
August